Thomas fra X Factor – fanklub!

[newsletter]

Jeg er fan af Thomas fra X Factor!

Fan er ellers et stort ord, som jeg ikke kan lide – og jeg er næsten flov over at indrømme hvor meget jeg følger med i X-Factor 🙂 MEN Thomas Ring, som Thomas fra X-Factor hedder, er simpelthen utrolig dygtig, så hermed erklærer jeg mig åbent fan af Thomas fra X-Factor!

I P3 hørte jeg et klip af hvordan et kendt band live havde fremført deres store rock hit til Roskilde festival – og bagefter hørte man hvordan Thomas opførte nummeret live i X faktor. Thomas var KLART bedre end gruppe, der havde skrevet nummeret!!

Ja,ja så ved jeg godt at folk snakker om autotune, dyna-musicc og hvad alle filtrere ellers hedder – men Så meget gør de altså ikke. Man skal nok heller ikke regne det for usandsynligt at de fleste bands bruger det under live-koncerter i dag..! Selv uden filter har Thomas fra X Factor utvivlsomt en fantastisk stemme – og er rigtig dygtig til at udnytte den…

Derfor er jeg fan af Thomas Ring fra X-Factor – og hvis Xfactor-Thomas udgiver en CD eller holder koncert, så er jeg køber af cd og billetter 🙂
Ja, han er tilmed så god, at jeg hermed vil starte en FANKLUB for at støtte Thomas Ring, og opmuntre ham til at fortsætte karrieren – måske endda hjælpe en lille smule – uanset hvordan det går i X Factor..
Vil du også give din støtte – så meld dig ind i fanklubben her!
[newsletter]

Hvad med dig – kan du li’ Thomas Ring fra X Factor? Hvorfor – eller hvorfor ikke? Giv en kommentar her.

10 thoughts on “Thomas fra X Factor – fanklub!

 • Hej 🙂
  Jeg synes Thomas er mega god! Håber han vinder X-Factor! Nogen der ved om man kan få hans autograf?! Ville være fedt!! Hilsen Stephanie
  PS: Send en mail, hvis du ved hvordan jeg kommer i kontakt med ham: steffimadsen11@hotmail.com

 • Hej!
  Jeg tror den bedste chance for at få hans autograf er at møde ham i et af de shows, han giver efter at X Factor er forbi. Alle kunstnerne skal ud og give nogle små koncerter rundt omkring i en masse danske byer, så det vil nok være lettest at finde ud af det bagefter og så sørge for at møde ham et af de steder..

 • Super godt Thomas du skulle jo vinde, og gjorde det jo også. SÅ… DAN SKAL DEN SKÆRES- SUPER FEEEDT!!!. Glæder mig til at købe din plade for du synger SKI.. GODT, og dine fortolkniger er i særklasse. Samtidig er du jo en fed fyr med en super personlighed. STORT TILLYKKE!!!:).

 • Hej Thomas.

  Spil venligst karma police til dine koncerter. Det var super flot.

  Mange hilsener

  Søren

 • Kære Thomas,

  I would like to congratulate you many times for being the best in x factor singing contest

  Also would like to hear more of your songs from the heart I hope that you will come and play live here in århus

  Heartfelt Thanks to all who made it possible and you Thomas

  Friendly regards,

  Maria

 • Jeg er en stor fan af Thomas fra X-factor alias Thomas Ring Petersen. Hva’ han præsterede i X-factor var bare fabelagtigt godt.
  Da jeg ved han har skrevet sange selv har jeg forsøgt at finde dem men hidtil har det været forgæves. Og så lykkedes det alligevel her til aftenat høre hans 2 numre “Sideways” og “Diamond” SUPERGODT ! Jeg ka’ varmt anbefale alle der er fans af X-factor Thomas at gå ind på BandBase.dk og høre disse 2 eksempler på hva’ Thomas Ring Petersen ka’ udrette rent musikalsk når han laver helt sit eget. Vi fans har virkelig noget at se frem til m/ den plade Thomas ska’ lave !

 • Hej Thomas,

  Jeg skriver på vegne min 6 ½ årige søn, som er stor fan af dig. Optræder du live i 2010 (sidste kvartal) ? og i givet fald hvor i landet ?

 • Hej Thomas. Hvorfor inddæk lede du dog ikke ” RIVER”
  det syns jeg er synd, for du sang det bedre end Joni selv, syns jeg. Trods det at jeg elsker originalen… også, men efter din fortolkning er jeg solgt. Det er som at smage chokolade første gang eller første gang man havde sex. Fantastisk og du rør mine smertereceptorerer når jeg høre dig. Hver gang jeg høre dig på UTUBE … og det er sket mange mange gange, og vil fortsat ske mange gange endnu ( er man desværre tvunget til) for jeg elsker din smerte og din indfølingsdybde.. som her er ekstrem . Suk!! vi er mange der savner det nummer der gav dig x factor-sejren.

 • Hej igen… der sku stå indspille ” River”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.