Så du Thomas i Melodi Grand Prix?

Thomas RIng Petersen “fra X Factor”  var med i Melodi Grand Prix:
Thomas Sang ‘Vesterbro’, i årets Melodi Grand Prix.

Kan du huske at Thomas Ring i 2010 vandt X Factor? Heldigvis har vi hørt lidt frea ham p åudgivelsesfronten i ny og næ siden med ‘Wrong Side of the Daylight’ og ‘Sideways’. Men siden ikke SÅ… meget.  Men nu er der  nyt album ’“ og så var Thomas med i Melodi Grand Prix.

Til DR.dk udtaler Thomas:
“Jeg ser egentlig mest Melodi Grand Prix som en sangskriverkonkurrence, og jeg ser også mig selv mest som sangskriver ’“ selvom jeg selvfølgelig også synger. At jeg nu stiller op i Melodi Grand Prix skyldes både, at jeg nok er lidt af et konkurrencemenneske, og at jeg synes, der er et eller andet fedt ved at optræde live på den måde.  Og i dagens Danmark bliver man bare nødt til at gå ud og vrikke lidt med røven engang imellem.”

Læs mere og hør noget sang her:
https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/solister/x-factor-vinder-goer-comeback-i-melodi-grand-prix-man-er-noedt-til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.