Thomas Rings nye album

Der har været ret stille siden 2013. MEN nu er der sket noget – hvis du ikke allerede ved det. Thomas har udgivet det længe ventede album Gadedreng – og som titlen antyder er det dansksproget. Lækkert med dansksproget musik, hvis du spørger mig. Det gør du dog nok ikke, men til gengæld kan jeg jo spørge dig, om du har hørt albummet? Svaret gider jeg egentlig ikke at læse 🙂 , men hvis ikke du har så synes jeg da at du skulle høre det. Sidst Thomas udgav noget var der vel stadig lidt salg i CD’er – nu tror jeg du lettest finder Hr. Rings album på Apple Play, SPotify eller den slags streaming – det er i hvert fald der, jeg hører det.

Gadedreng er et fedt album efter min mening!

Her er tracklisten:

# Titel Tekst Musik Længde
1. “Vi Bader I Syreregn” Thomas Ring Ring 4:16
2. “Mit Danmark” Ring Ring 3:44
3. “Stjernekaster” Ring Ring 3:36
4. “Lille Sommerfugl” Ring Ring 3:59
5. “Gadedreng” Ring Ring 3:13
6. “Indeni Såvel Som Udenpå” Ring Ring 3:20
7. “Alt Hvad De Øjne Ser” Ring Ring 3:57
8. “Når To og To Gi’r Fem” Ring Ring 3:57
9. “Casper” Ring Ring 3:32
10. “En Sang I En Akkord” Ring Ring 3:05

Hør et nummer fra albummet her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.